Usled aktiviranja vazdušnih jastuka (airbagova) u udesu u airbag centrali ostaje softverski upisan “crash” ili opis greške koju je moguće pročitati AUTO DIJAGNOSTIKOM . To je znak da je auto imao udes u kojem su bili “ispaljeni airbagovi”  . Zamena “airbagova” novim ili polovnim se podrazumeva ali kupovina airbag centrale nije obavezna . U mogućnosti smo da vam ponudimo vraćanje airbag centrale na fabričko stanje “virgin state”. Posle završenog posla AUTO DIJAGNOSTIKOM  kada proverite airbag centralu videćete da je airbag centrala ispravna i da nema “crash” koji je bio vidljiv posle udesa. Crash je nekada moguće poništiti ili “obrisati” nekom AUTODIJAGNOSTIKOM naravno posle postavljanja novih airbagova na mestu ispaljenih u udesu. Zamena airbag centrale  kupovinom nove je veoma skupo a postavljanje polovne sa “sličnog auta sa otpada” je naravno rizik zbog VIN (broja šasije) koji svaka airbag centrala ima i koji je vezan za auto na kome se nalazi i naravno zbog “kodiranja” koje je vezano za svaki auto posebno na kojem je ugradjena airbag centrala .
U prilici smo da vam ponudimo  uslugu „resetovanja airbag centrale“ za sve brendove automobila .
Resetovanje svih vrsta airbag centrala  kako putem “File servise” (pročitani zapis mi pošaljete emailom kao BIN fajl) posle uplate preko PayPal-a ili preko računa (damp koji mi vi posaljete) ili slanjem airbag centrala brzom poštom ili ličnog donošenja .
Imamo rešenje za sve vrste airbag centrala koji imaju registrovan crash posle aktiviranja airbegova (Infineon,Renesas,R32C,M32C,H8SX ,SPC65x,MPC560x,MAC724x,NEC V850xx )“

airbegovi 1 dijagnostika automobila
Resetovanje svih vrsta airbag centrala posle aktiviranja